Obvestila

Joga

1. 10. 2021

Jogijske aktivnosti izvajamo vsako sredo med 14.40 in 15.40 v mali telovadnici. S sabo je smiselno imeti športno opremo, med vadbo smo bosi ali v nogavicah. Pridružiš se nam lahko kadarkoli v šolskem letu. Ommmmm!

Novice

Ledinski debaterji uspešni na debatnem turnirju

20. 10. 2021

Na srednješolskem debatnem tekmovanju je ekipa Gimnazije Ledina, ki so jo sestavljali Anej Grošičar (3. c), Luka Milošević (4. c), David Furlan (4. g) in Oskar Geržević(4. g), zasedla drugo mesto. Med govorci sta se med prvih pet uvrstila Luka Milošević (drugo mesto) in Anej Grošičar (peto mesto).
Čestitke!

Rezultati likovnega natečaja Ekošole

16. 9. 2021

Iza Wallner, Matej Aleksovski in Peter Trobec (vsi iz 2. f) ter Lian Klančnik Povirk in Eva Ferkulj (obe iz 3. c ) so na spomladanskem natečaju Ekošole na temo podnebnih sprememb dosegli prvo mesto. Čestitamo jim za uspeh in jim želimo še veliko ustvarjalnih idej, vas pa vabimo, da si pod "Več" ogledate nagrajene slike.
Mentorica: Mihaela Gregorc

Več

Šolski koledar

Naša šola stoji v središču Ljubljane, streljaj od Zmajskega mostu. Na njej se učimo po sodobnih učnih metodah, razvijamo svoje talente in dosegamo dobre rezultate. Vemo, kaj hočemo, in imamo znanje za nadaljnji študij.

Predstavitev