Ste si že kdaj zaželeli prijetnega klepeta z nekdanjimi sošolci ali sodelavci, pa za to niste imeli priložnosti? Si želite v sproščenem vzdušju obujati spomine na svoja dijaška leta ali leta svojega zorenja in bogatenja za katedrom? Vas morda na Gimnazijo Ledina vežejo spomini, zaradi katerih tudi po več letih čutite pripadnost naši šoli?

Take in podobne iztočnice so v duhu povezovanja spodbudile nastanek Kluba R12, ki nagovarja k obujanju že stkanih ali nastanku novih vezi med nekdanjimi in sedanjimi ledinci. Članom te nove ledinske skupine se odpira priložnost sklepanja novih poznanstev na neformalnih srečanjih in različnih družabnih dogodkih, v prihodnosti pa nameravamo ponuditi tudi priložnosti za aktivnejše sodelovanje kot npr. prostovoljno delo na šoli, sooblikovanje šolskih prireditev, strokovnih srečanj ipd.

Želimo si, da bi Klub R12 zaživel kot središče povezovanja nekdanjih dijakov, učiteljev in zaposlenih na Učiteljišču v Ljubljani, Gimnaziji pedagoške smeri, Pedagoški gimnaziji, Srednji pedagoški šoli in Gimnaziji Ledina. Ob prijateljskem druženju, medgeneracijskem sodelovanju in medsebojnem plemenitenju izkušenj naj bi krepil pomembno vez med šolo ter člani, ki ste s svojim življenjem in delovanjem ambasadorji naše gimnazije.

Biti član skupine, v kateri se čutiš sprejetega in lahko neobremenjeno deliš svoje misli, je tisto, kar opogumlja in vedno znova pritegne.

Veselimo se vaše izpolnjene prijavnice!

Dobrodošli!

prijava v Klub R12