Pozdravi ledincev s strokovne ekskurzije po Andaluziji.
"Zeleno, ki te ljubim zeleno" ali "Verde que te quiero verde".
 
 

 

 

Spoštovani!

 

Gimnazija Ledina letos praznuje častitljivih 150 let.

 

V počastitev te obletnice Vas vabimo na slovesno prireditev, ki bo v četrtek, 19. oktobra, ob 18. uri v ljubljanski Operi.

 

Skupaj bomo za hip odpotovali med bogate ledinske spomine in se obenem zazrli v prihodnost, ki jo radostno tkemo že v tem trenutku.

Veselimo se srečanja z Vami in Vas prisrčno pozdravljamo!

 

                                                                                                                                                       Roman Vogrinc, ravnatelj

 

Prosimo, da svojo udeležbo najavite najkasneje do petka, 6. oktobra, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali v tajništvo šole na

telefonsko številko 01-43-42-200 ter nam ob tem sporočite število vstopnic, ki bi jih želeli, in naslov, kamor naj Vam jih pošljemo.

 

 

 

Objavljamo individualne tedenske govorilne ure profesorjev za starše in dijake v šolskem letu 2017/18. Ogledate si jih lahko tukaj.

Dijaki 3. letnika imajo obvezen zdravniški sistematski pregled v ZD Ljubljana-Center, Metelkova 9, Ljubljana (Šolski dispanzer, pritličje desno). Celotno obvestilo in razpored terminov si lahko ogledate tukaj.

Dijaki 1. letnika imajo obvezen zdravniški sistematski pregled v ZD Ljubljana-Center, Metelkova 9, Ljubljana (Šolski dispanzer, pritličje desno). Celotno obvestilo in razpored terminov si lahko ogledate tukaj.

Dijaki 1. letnika imajo obvezen zdravniški sistematski pregled v ZD Ljubljana-Center, Metelkova 9, Ljubljana (Šolski dispanzer, pritličje desno). Celotno obvestilo in razpored terminov si lahko ogledate tukaj.

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI je tradicionalna evropska pobuda, ki lokalne skupnosti spodbuja k uvedbi in promociji trajnostnih prometnih ukrepov. Prizadevanja za človeku in okolju prijaznejše načine mobilnosti vsako leto povežejo na tisoče sodelujočih mest. Aktivnosti potekajo vse leto, vrhunec dogajanja pa je med 16. in 22. septembrom, ko se Evropski teden mobilnosti zaključi z Dnevom brez avtomobila.

ZDRUŽIMO MOČI, DELIMO SI PREVOZ je slogan, ki povzema osrednjo temo letošnjega Evropskega tedna mobilnosti. Z deljenjem prevoza zmanjšamo lastne transportne stroške in ogljični odtis, za nameček pa naša dnevna potovanja postanejo še zabaven družabni dogodek.

Ledince, ki so pozorni na okolje, vabimo, da združijo moči in si delijo prevoz vsakič, ko je to mogoče. V upanju, da zgledi vlečejo, si prizadevajmo, da nas bo vedno več takih, ki se bomo vozili v šolo in nazaj domov skupaj.

Več o evropskem tednu mobilnosti lahko preberete na spodnji povezavi https://www.tedenmobilnosti.si/2017/

Znani so rezultati literarnega natečaja (Ne)smisel šole, ki je potekal v okviru praznovanja 150-letnice Gimnazije Ledina. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi

 

Individualni razpored pisnih izpitov v jesenskem maturitetnem roku je objavljen danes, 18. 8. 2017, v drugem nadstropju na oglasni deski šmk.


Dijaki, ki v tekočem šolskem letu še niso opravili vseh obveznosti iz obveznega dela OIV, lahko to storijo v tednu od 21.-25. avgusta 2017. Nekatere dejavnosti se začnejo že v ponedeljek, zato je potrebno pravočasno preveriti obvestila na oglasni deski v I. nadstropju.

 

Uradne ure na Gimnaziji Ledina v času od 11. 7. 2017 do 16. 8. 2017 bodo vsak torek 9.00 do 11.00 in v  petek 11. 8. 2017, ter v ponedeljek 14. 8. 2017 od 9.00 do 11.00.

Gostinstvo Andrej Šumi

Obvestilo !

Kuhinja bo v času od 14.6. do 22.6. ZAPRTA .

Dne 23.6. 2017 bo delovni čas  od 8.00. do 10.00 h za vsa vprašanja oz.
VPLAČILA PREOSTALEGA DOLGA ZA MALICO.

Starši lahko dolg poravnajo tudi na TR.podjetja:

Gostinstvo Andrej Šumi s.p.
Alpska cesta 52
4248 Lesce

Št. TR:  SI  56 0510 0801 3042 224
Sklic 00
S pripisom za katerega dijaka/dijakinjo gre.

Originalno obvestilo.


Obvestilo!


Prosimo dijake, ki so predplačniki na dijaško malico, da obvestijo starše, da bomo ostanek predplačila za dijaško malico vračali  po 30.6.2017 na transakcijski račun, ki ga morajo pisno dostaviti  do 30. 6.2017 na:
 e-pošto:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Podatki ki jih starši pripišejo so:


ŠT.TRANSAKCIJSKEGA RAČUNA
IMETNIK,
NASLOV,
VRAČILO ZA KATEREGA DIJAKA,
RAZRED.

Preostanek se ne prenaša v naslednje šolsko leto .
Uspešen zaključek šolanja vam želi Gostinstvo Andrej Šumi s.p.

Originalno obvestilo.